Vastuuvapauslauseke

Sivustolla olevaa sisältöä ei tule pitää sijoitusneuvona. Kaikki sijoittaminen on spekulaatiota ja sisältää riskin, että menetät pääomasi. Ainoastaan henkilöt, jotka voivat laillisesti käyttää sivustolla esiintyviä tuotteita tai palveluita saavat käyttää sivustoa. Tee aina omat taustatutkimuksesi yksityiskohdista ennen sijoittamista.

Sivustollamme käsitellyt aiheet tai sisällöt eivät tarjoa tai ole yksilöllistä tai yleistä sijoitusneuvontaa. Kaikki sivuillamme olevat mielipiteet tai suositukset perustuvat sivuston ylläpitäjien omiin mielipiteisiin, eikä niitä tule tulkita suosituksena tai tiettyä rahoitusvälinettä koskevaksi liiketoimeksi.

Sijoitusneuvonnan antaminen edellyttäisi asiakkaan taustojen, tavoitteiden ja riskinsietokyvyn kartoittamista ja tuntemista, sekä erityistä toimilupaa. Bitcoinkurssi.fi ei ole sijoituspalvelulain tarkoittama sijoituspalveluyritys, eikä omaa sijoituspalveluiden antamiseksi tarvittavaa toimilupaa. Kaikki sivuillamme esiintyvät vertailut, kokemukset sekä näihin rinnastettavat mielipiteet tai arviot ovat puhtaasti informaatiotarkoitukseen julkaistuja tietoja. Kaikki sivuillamme oleva informaatio tulee käsittää vain yleisellä tasolla esimerkinomaisena.

Emme käsittele asiakkaiden rahoja tai sijoituksia, emmekä hoida tai hallinnoi maksuliikennettä, sivustomme käyttäjien varallisuutta tai tarjoa näihin liittyviä neuvoja.

Annamme asiakkaille ainoastaan ei-yksilöllistä informaatiota markkinoista ja kryptovaluutoista.

Julkaisemaamme tai sivustolla olevia tietoja ei ole tarkoitettu sijoitusneuvoiksi, tarjouksiksi tai kehotuksiksi käydä kauppaa sijoitustuotteilla tai -palveluilla. Bitcoinkurssi.fi ei takaa sitä, että sivustolla esitetyt tiedot olisivat täydellisiä, virheettömiä tai ajantasaisia. Bitcoinkurssi.fi tai sen ylläpitäjät eivät vastaa sivuston mahdollisista puutteista tai virheistä, eikä sen perusteella tehdyistä tai tekemättä jätetyistä sijoitus- tai muista toimenpiteistä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Bitcoinkurssi.fi ei vastaa sivuston kävijöiden esittämistä mielipiteistä ja kommenteista, ja mahdollisesti niiden perusteella tehdyistä tai tekemättä jätetyistä sijoitus- tai muista toimenpiteistä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Vastuu tämän esityksen perusteella tehtyjen päätösten aiheuttamista mahdollisista tappioista kantaa yksinomaan sijoittaja itse.